Wat is er te doen?

Plant u een bezoek alleen, met de familie, met uw klas of school, met een groep of bedrijf? Hier vindt u alle activiteiten terug.
Ontdek onze activiteiten

In de kalender vindt u een overzicht van alle tijdelijke activiteiten. Wilt u graag weten welke activiteiten we voor u op maat kunnen aanbieden? Klik dan op een doelgroep naar keuze. 

Hier vindt u een overzicht van al onze activiteiten: concerten, rondleidingen, vakantieateliers, kleine of grotere evenementen en meer.
U maakt deel uit van een groep of een vereniging van mensen met een hart voor Rubens. Dan hebben wij voor u de perfecte uitstap.
Op zoek naar een boeiende klasuitstap? Het Rubenshuis laat uw klas kennismaken met een bevlogen multitalent.
Ok kids, even opletten! Wie wil er op bezoek gaan bij de familie Rubens? Die woonde lang geleden, toen mensen rare kleren en grote hoeden droegen, in een heel mooi huis midden in Antwerpen.
Maak indruk op uw collega’s met een uitje naar het huis van Pietro Paolo Rubens. Verder dan Antwerpen hoeft u niet te gaan.
Uw persoonlijke gids in de Antwerpse musea én daarbuiten
De Antwerp Museum App, dat is alle Antwerpse musea in één app. Met deze app kan u rondleidingen volgen in verschillende Antwerpse musea én in de stad.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief