Plan uw bezoek

Hier vindt u alle informatie om uw bezoek aan het Rubenshuis voor te bereiden.
Opgelet

Het Rubenshuis is tijdelijk gesloten om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan en risicogroepen te beschermen. Mensen die een ticket hebben gekocht worden persoonlijk gecontacteerd. Het Rubenshuis is online altijd open.
Ontdek hier het aanbod

Draag zorg voor jezelf en je naasten en respecteer de geldende maatregelen.

Ook interessant
Virtueel bezoek
Het museum is online altijd open. Een greep uit het aanbod: laat je rondleiden door het museum met directeur Ben van Beneden als gids, kom alles te weten over portiek en tuinpaviljoen met een online talk en een 360° fotografie tour en ontdek wie Rubens was in tekst en beeld of via de podcast van Klara.
Digitale gids
De Antwerp Museum App, dat is alle Antwerpse musea in één app. Met deze app kan u rondleidingen volgen in verschillende Antwerpse musea én in de stad.
Cadeautips
Een schilderij van Rubens ligt misschien net iets boven uw budget. In onze museumshop vindt u zeker een geschikt geschenk voor een Rubens fan of een mooi aandenken aan uw bezoek.
Rubens in de stad
Wie Antwerpen wil ontdekken, doet dat in de voetsporen van Rubens. Drie routes tonen de mooiste plekjes, musea en markten in de stad. Allemaal Rubens getint.
Zien en doen
Naast de vaste presentatie zijn er ook tijdelijke tentoonstellingen, het gebouw, een uitgebreide collectie,...
Plant u een bezoek alleen, met familie, met uw klas of school, met een groep of bedrijf? Hier vindt u alle activiteiten terug.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief